В чужбина се дивят и подиграват на Стойне Манолов и Царско село

7 Dni Sport23.05.2022
Screenshot 2022-05-23 at 11.25.06

Чуждестранни медии се учудиха на Царско село заради случилото се в последните минути на мача с Локомотив (София), когато босът на „царете“ нахлу на терена и не позволи на нападателя Юсуфа Яфа да изпълни отсъдената дузпа.

„Президентът на българския Царско село нахлу на терена, хвана играч за врата, за да не изпълни решаващата дузпа, в резултат на което тя беше изпълнена от друг, който я пропусна и отборът изпадна“,пише гръцката медия „Sport24.gr“, цитирана от „Тема Спорт“.

От чужбина бъркат фактологията, защото дори и Кавдански да беше вкарал, Царско село щеше да изпадне заради победата на Ботев (Враца) над Пирин.

„Веднага след пропуснатата дузпа Яфа, аплодира иронично Кавдански и след това избухна ново напрежение между него и президента на клуба, докато камерите не спряха да записват събитията“, допълват комшиите за случката с участието на Стойне Манолов и Юсуфа Яфа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ