След Умарбаев и Гомис още един ас напусна Локомотив Пловдив

7 Dni Sport21.05.2022
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Парвиз Умарбаев, Георги Йомов

Локомотив (Пловдив) обяви, че се разделя с Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас. И тримата бяха основна част от състава на „смърфовете“, но договорите им не бяха обновени.

Съобщението от клуба:

„Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е от днес в почивка. Вчера (20.05) “черно-белите” изиграха последната си официална среща за сезон 2021/22 – равенството 1:1 с ЦСКА 1948.

Александър Томаш събира възпитаниците си за първа тренировка на 6 юни. От 13 юни до 25 юни Локомотив ще замине на подготвителен лагер в Банско, където ще изиграе и няколко контролни срещи. Сезон 2022/2023 започва официално на 8 юли.

Договорите на Парвиз Умарбаев, Кристиан Гомис и Лукас Салинас изтичат.

Парвиз Умарбаев се присъедини към Локомотив през 2016 г. и бе неизменна част от “черно-белите”. В началото на 2020-та Лукас Салинас дойде в тима, а в края на същата година и Кристиан Гомис. И тримата бяха важна част от големите успехи, които Локомотив постигна в последните години. Умарбаев, Салинас и Гомис записаха имената си в историята на клуба. Благодарим ви! Завинаги ще бъдете едни от нас!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ