Гриша Ганчев. Тотална промяна в ЦСКА

7 Dni Sport20.05.2022
Гриша Ганчев,

Феновете на ЦСКА вчера споделиха и демонстрираха своето мнение за развитието на любимия си клуб.

Според тях това, което е в момента няма как да продължи повече. Припомняме Ви, че Сектор „Г“ обяви тотален бойкот на „червените“ при това ръководството.

Запалянковци коментират в социалните мрежи, че ако Гриша Ганчев иска, ЦСКА да прави феновете си отново щастливи ще трябва, да смени курса и да направи тотална промяна, която включва нов треньор с картбланш за три години, селекция, която лично да бъде направена и съобразена от треньора, нов стадион и подновена и силна връзка с феновете, включваща силен маркетинг и задоволяване на нуждите на фенове с внимание и инициативи.

Любопитното е, че именно нещо подобно се подготвя.

ЦСКА ще има нов треньор, който ще замени на поста провалилия се англичанин Алън Пардю. Той ще бъде чужденец. Ще се направи и мащабна селекция, защото доста от сегашните играчи ще си тръгнат.

Сигурни на изхода са двамата под наем – Карло Мухар и Жуниор Нзила. Договорите на Брадли Мазику и Греъм Кери изтичат. Те двамата също няма да бъдат повече част от ЦСКА. Очакванията са клубът да се раздели и с постоянно контузения Федерико Варела.

Калоян Кръстев ще бъде даден под наем, а преговори за нов договор се водят с вратаря Густаво Бусато.

Голмайсторът Жорди Кайседо е много близо до 5-милионен трансфер във Фулъм.

Неорганизираните фенове са категорични, че ако видят промяна в ЦСКА, ще се върнат на стадиона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ