Петима специалисти на крака при Гриша Ганчев

7 Dni Sport19.05.2022
Гриша Ганчев,

Ръководните фактори на стадион „Българска армия“ са влезли в контакт с петима чуждестранни специалисти в последния месец, съобщава „Тема Спорт“.

Още след напускането на Стойчо Младенов бяха направени опити в Борисовата градина да бъде доведен млад, но същевременно опитен треньор, като тогава в София за преговори бе сърбинът Саша Илич.

Тогава до развръзка не се стигна и начело на тима застана Алън Пардю, но от „Армията“ продължиха да опипват почвата около евентуален нов наставник за следващия сезон.

Разговори с чуждестранни специалисти е имало и след като беше обявено, че британецът Пардю ще води тима и догодина. Сондажи са направени около бившия играч на автентичния ЦСКА и настоящ треньор на Жрински Мостар Сергей Якирович и наставника на Раднички Крагуйевац Ненад Лалатович.

Водени са разговори и с испански мениджър, както и още един чужденец. Засега обаче няма напредък с нито един от специалистите, като се очаква яснота по треньорския въпрос на „Армията“ да има до 10 дни.

Чужденец ще води отбора през следващия сезон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ