Жоаозиньо да Силва проговори за Левски, изстреля истината

7 Dni Sport18.05.2022
ЦСКА - Левски, Йордан Тодоров, Жоазиньо

Бившият ас на Левски Жоао Натаилтон да Силва, който е популярен като Жоаозиньо призна пред колегите от „Дспорт“, че има договор със Сочи едва до края на сезона. Въпреки това опитният бразилец отрече да е в контакт с ръководството на Левски.

Жо бе съотборник с Ивелин Попов, който подписа договор със „сините“, а вчера бе представен пред медиите.

Бразилецът пристигна в Европа на „Герена“, а първите му стъпки бяха дадени от Станимир Стоилов, който го привлече в Левски. Тогава Мъри подсили клуба с още двама от Бразилия – Зе Соарес и Жеан Карлос.

Жоаозиньо е част от последния шампионски тим на Левски. Той поздрави феновете на тима за спечелената Купа на България.

През този сезон играчът записа 20 мача и 3 гола за Сочи. Основно играе на позицията атакуващ халф, а понякога и като крило. На „Герена“ се подвизаваше като флангови играч, но с годините явно е променил част от своите характеристики.

Жоаозиньо има близо 300 мача в руския елит с екипите на Краснодар, Динамо Москва и Сочи. В един момент от неговата кариера специализираните сайтове му бяха поставили цена в рамките на 12 милиона евро. Тогава интерес към него имаше от страна на ЦСКА Москва.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ