Оцеляването в еfbet Лига е от първостепенно значение за Локо (София)

7 Dni Sport16.05.2022
Локомотив София - Ботев Враца, Октавио Мерло

Оцеляването в efbet Лига ще е съдбоносно за Локо (София). „Червено-черните се нуждаят само от точка от днешното домакинство срещу Пирин Благоевград, за да подпечатат спасението си. Босът на железничарите Иван Василев заяви, че тимът му не е заслужавал да е в тази група – 11-14-о място.

Оцеляването в елита след влизането преди година ще означава оставане и на старши треньора Иван Колев на поста. Спасението ще задържи и някои от играчите, които при изпадане може да си тръгнат. Изпълняването на мисията и на хартия ще определи и целите и мащабите на селекцията, както и зимната подготовка.

Крилото Александър Александров вече е готов за игра след контузия, но почти сигурно ще остане на пейката. Твърдо аут са трайно травмираните Марио Петков и Давид Малембана. Двамата се очаква да са на линия за старта на подготовката, който ще е на 6 юни, ако Локо се спаси.

„И дума не може да става за друго. Ще се борим до край“, каза треньорът на Локо – Иван Колев. До момента и трите мача между червено-черните и орлетата завършиха при един и същи резултат – домакинско 2:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ