Гриша Ганчев преспа, сега реши

7 Dni Sport16.05.2022
Гриша Ганчев,

ЦСКА загуби финала и Купата на „България“ от вечният съперник Левски с 0:1.

Коментарите, анализите и четивата се леят едно след друго. Повечете са с негативен характер, но има и такива, които са конструктивни. Публикуавме едно такова бе редакторска намеса.

„Малък съм много съм малък, не съм му нито на парите, нито на знанията, нито на връзките. Заявявам, че няма да го обиждам, а наистина пиша думите, защото ги мисля, в тях няма ирония. Знаем, че обичате ЦСКА. Затова моля Ви, сега като преспахте след финала. Решете. Както казва баба ми: „Преспи и реши!“.

Вземете решение, огласете ги публично, сложете треньор и кажете, няма да го пипаме три сезона. Ще разполага с такъв бюджет, ще си взима играчи, които той иска. Пускайте повече информация към нас, искаме да знаем и тя да е реална.

Оправете комуникацията с нас, искаме да си купуваме и артикули. Дръжте ни в течение и за стадиона, а когато трябва ни активирайте, да защитаваме името на ЦСКА.

Моля Ви, дайте да го направим, както трябва и да бъдем обединени. От един малък „армеец“ към един голям „армеец“, пише Стоилко Джафрийски в голяма група на ЦСКА в социалните мрежи.

Припомняме, че Алън Пардю бе обявен за постоянен мениджър. В сайта на клуба бе написано, че той ще бъде треньора на ЦСКА през сезон 2022/23.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ