„ЦСКА е без старши-треньор“

7 Dni Sport16.05.2022
ЦСКА - Левски, Алън Пардю

ЦСКА загуби финала за Купата на „България“ от Левски с 0:1 и след над десет години очакване „сините“ се поздравиха с трофей, който ще вземат за музея си. След двубой може би най-големи критики заедно с играчите взе и треньора на ЦСКА – Алън Пардю, за който това бе пореден изгубен финал, като треньор след тези в Англия.

Отборът ни ЦСКА е без старши-треньор. Това виждам аз, за пореден мач загуба от Славия, щастливо равенство с Левски, фиаско с Лудогорец, едно добро полувреме със Славия, сега загуба от Левски на финала без точен удар за над 90 минути. Или ще става бавно и постепенно навлизането му, като треньор или няма да стане. Това мисля за старта на Алън в ЦСКА.

Исками се, да е първото и да видя ЦСКА още през следващата кампания със златен дубъл.

За мен има играчи, които трябва да преосмислят поведението си най-малко, вчера на отбора му трябваше лидер. Видях старание и страст в Йомов и Турцов, за което ги поздравявам. Хуленият винаги Бусато ни остави в мача при 0:1, повече за футболистите няма какво да напише.

Любовта към ЦСКА ми е още по-силна, но трябват промени.“, пише по темата Иван Константинов.

Разбира се има още по-крайни мнения, а и такива, които го защитават и апелират за време и дават примери с Юрген Клоп в Ливърпул.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ