„Не можем да гарантираме нищо за далечното бъдеще.“

7 Dni Sport15.05.2022
Гриша Ганчев,

Нов удар по ЦСКА и Гриша Ганчев в навечерието на финала срещу Левски в турнира за Купата на „България“.

Той идва от силна част от феновете, които за пореден път подчертават разминаваният с ръководството и дори заявяват следното: „Не можем да гарантираме нищо за далечното бъдеще. Но утре ви обещаваме всичко.“

Те допълват с: „Всичко това сме го организирали напук и въпреки нашите разбирания и виждания за ситуацията в клуба ни. Защото тази жертва не се коментира, защото победата на трибуните утре трябва да е безапелационна. И нищо друго няма значение. „
Декларация на „Offenders“ част от Фен клуб Сектор „Г“:

„Бяхме решили да не пишем нищо, тъй като все още вярваме в максимата, че действията говорят много по-силно от думите. Последната седмица в широкото обществено пространство навсякъде и повсеместно се тиражират говеждите жалони за син стадион и синя купа. Това, което можем да гарантираме, е, че едното със сигурност няма да се осъществи. Какво ще става на терена не е наша работа и не зависи от нас.

През последните седмици едни хора се погрижиха отново утре от 17.00 ч. „Сектор Г“ да бъде онази величина, която всички позабравихме. Онзи пейзаж, който фокусира камерите върху себе си. Онази сила, която тръгне ли, няма спиране.

Всичко това сме го организирали напук и въпреки нашите разбирания и виждания за ситуацията в клуба ни. Защото тази жертва не се коментира, защото победата на трибуните утре трябва да е безапелационна. И нищо друго няма значение.

За това оставете ги да надуват балона. Нека пишат, нека изливат своята демагогия. Нашата работа е стъпвайки на стадиона да дадем 100% от себе си в името на общата ни кауза. И ако всеки един от присъстващите утре на трибуните приеме тази кауза за своя, то няма значение дали Лучано Павароти ще разпява СекБтор или къде и как ще се позиционират „бежаците“ без та*аците. Всичко е в нашите ръце!

Не можем да гарантираме нищо за далечното бъдеще. Но утре ви обещаваме всичко.

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!“

След края на сезона се очакват срещи на най-виско ниво между ръководство и фенове в ЦСКА, за да се изясни нацяло ситуацията, как ще се продължава със спортно-техническите въпроси и яснота по процесите със стадиона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ