Киров: Не можем да си позволим такъв старт срещу по-сериозен съперник

7 Dni Sport13.05.2022
Николай Киров,

Наставникът на ЦСКА 1948, Николай Киров, беше критичен към изявите от първите минути на тима му, въпреки успеха с 5:1 срещу състава на Арда.

„Всичко се реши през първата част. Започнахме разконцентрирано, но след това всичко се подреди. Преса, контрапреса, както и бързи преходи. Това беше ключът.“

„Казах им, че нямаме право да започваме мача така, защото ще е трудно да се завърнем по такъв начин срещу следващите съперници. Подобрихме много скоростта, разнообразни сме в атака. Затова сме втори по отбелязани голове в efbet Лига. Доста сме назад по отношение на допуснатите голове обаче, така че трябва да си направим изводите“.

„Групата е много равностойна. Изпуснахме да си решим всичко в миналия мач и ще се надяваме на добро развитие в следващия мач. Гостуване на Локомотив Пловдив обаче ще е решаващо. Ще се готвим от утре още за този мач. Изпитвахме проблеми срещу тях в домакинския мач, така че трябва да променим нещо“.

„Концентрирали сме се изцяло върху този сезон, за момента“, завърши Киров.

„Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ