Подобаващ интерес към шампионското шоу на Лудогорец

7 Dni Sport13.05.2022
Лудогорец - Славия, Отбор

Феновете на Лудогорец проявяват голям интерес към шампионското шоу, което са подготвили „орлите“. След мача в събота срещу Черно море Лудогорец ще бъде награден с купата за 11-ата поредна титла и ще получи златните си медали.

Шампионите вече почти са разпродали билетите за два от секторите на стадион „Хювефарма Арена“. Талоните за сектор „В“ и трибуна „Моци“ почти са свършили.

Именно поради тази причина Лудогорец възнамерява да пусне в продажба и билети за Сектор А1.

Футболистите и треньорите на българския хегемон ще вдигнат трофея сред своите фенове на импровизирана сцена под официалната ложа на сектор „В“ на „Хювефарма Арена“. Така привържениците ще имат уникалната възможност да са част от церемонията по награждаването, празнувайки рамо до рамо със своите любимци. Купата ще бъде занесена от футболистите и до трибуна „Моци“ в знак на признателност към хората, които подкрепяха горещо тима по време на еврокампанията и шампионския път през сезона.

Лудогорец е подготвил още изненади на мача с Черно море. Преди първия съдийски сигнал феновете ще бъдат забавлявани от мажоретки и таланти от центъра за работа с деца в Разград, завоювали призови места на международни и национални конкурси. На почивката между двете полувремена най-добрите във футболната академия на шампионите ще получат годишните награди.

Тазгодишната церемония ще мине под знака на мащабна благотворителна акция. Непосредствено преди началото на церемонията по награждаването деца ще танцуват в подкрепа на Мартин Христов – бивш състезател от Академията на Лудогорец. Момчето се нуждае от сериозна сума за лечение в чужбина и шампионите заедно със своите фенове ще се включат в набирането на средства. Талантливата млада певица Даяна Гиргинова също ще пее на стадиона преди награждаването в подкрепа на нейния баща Милен Гиргинов. Мъжът, който е запален фен на Лудогорец, пострада в тежка катастрофа и се нуждае от лечение…

Лудогорец ще изпрати подобаващо един от най-значимите си футболисти – Вандерсон, който срещу Черно море ще изиграе последния си мач за отбора.

Заради смъртта на Джоди Лукоки футболистите на тима ще играят с черни ленти в мача с Черно море в събота. Така шампионите ще отдадат почит на бившия си съотборник, който наскоро загуби живота си. Лудогорец ще почете Джоди Лукоки с едноминутно мълчание на „Хювефарма Арена“ непосредствено преди началото на двубоя в събота. Клубът е подготвил и кратко видео с избрани моменти от престоя на Джоди Лукоки в Лудогорец.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ