Босът на Локо София: Иван Колев има кредит на доверие

7 Dni Sport13.05.2022
Локомотив София, Иван Василев

Босът на Локомотив София Иван Василев изрази оптимизъм, че тимът ще се справи в последните си два мача до края на сезона и че за изпадане и дума не може да става. В понеделник железничарите приемат Пирин Бл, а на 21 май (събота) гостуват на Царско село.

Червено-черните са 12-и на 6 точки пред Ботев Враца и царете, но все още не са подпечатали оставането си в елита. Единадесетият Пирин Бл е с 3 пункта пред Локо.

„Ще видим в понеделник какво ще се случи. Трите загуби на Пирин от Царско село не са наша работа. Ние си гледаме нас. Трябваше задължително да бием във Враца и сега нямаше да го мислим. Не сме обаче ние за тази четворка, а за горната. Но имахме много контузени, наказания. Имахме по 5, 6 до 7 контузени футболисти на мач. Не можехме да излезем с оптимален състав. Момчетата ще се стегнат и ще си свършат работата“, сподели бизнесменът пред „Тема Спорт“. Относно бъдещето на старши треньота Иван Колев президентът на Локо София заяви: „Засега остава. Имаме си треньор. Постоянно излизат информации за негов заместник, които не отговарят на истината. Нека първо да си свършим работата и тогава ще се мисли. Засега си е Иван треньор, никой не го закача. Има кредит на доверие“, категоричен бе Василев.

Той изрази надежда, че в най-скоро време ще има развитие около осветлението на стадиона „Локомотив“, за да може при оставане в елита Локо да се завърне в своя дом.

Автор: Росен Ангелов / „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ