Ради Димитров и Снапси на финал за Купата на Румъния

7 Dni Sport13.05.2022
Левски, Радослав Димитров

Ради Димитров и неговият Сепси се класираха на финала за Купата на Румъния. „Червено-белите“ спечелиха с 1:0 като гост реванша срещу Университатя Крайова от 1/2-финала и така с общ резултат 3:1 от двата мача категорично продължават напред. Българският защитник бе на терена пълни 90 минути и се представи на ниво.

Единственият гол в мача падна в 66-ата минута, когато Мариус Стефанеску успя да се отскубне в наказателното поле и от малък ъгъл промуши топката през краката на вратаря за 0:1.

В края на мача нервите взеха връх и първо съдията показа втори жълт и червен картон на заменения вече Аднан Аганович от състава на гостите. Само минута по-късно и капитанът на домакините си изкара глупав червен картон, като първо блъсна съперников футболист на тъча, а след това хвана топката и го уцели в главата.

В крайна сметка Сепси удържа победата и се класира на финала за Купата на Румъния, като ще спори за трофея едва за втори път в историята си. Съперник на финала ще бъде тимът на Волунтари, който в другия полуфинал отстрани Арджеш с Мартин Райнов.

„Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ