Продават билети на „Армията“. Крайни фенове предприеха мерки.

7 Dni Sport13.05.2022
ЦСКА - Славия, Фенове

ЦСКА пусна в продажба ограничено количество билети за финала на SESAME Купа на България срещу Левски, който ще се състои на 15 май (неделя), от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

„Армейците“ са пуснали в продажба билетите, които се пазеха до понеделник (9 май) за притежателите на абонаментни карти, но така и не бяха взети от тях.

Цените на билетите са както следва:

Сектор „А“ – 35 лева

Сектор „Г“ – 15 лева

При касите на „Армията“ най-крайните фенове на ЦСКА проверяват хората, дошли за билет, дали са от ЦСКА, тъй като в началото на продажбата на билети се появиха множество информации, че фенове на Левски са си купили пропуски за секторите, отредени за „червените“ привърженици.

В събота (14 май), от 10:00 часа пък ще започне презаверяването билетите за Сектор „А“ на националния стадион, които бяха купени онлайн, които са общо 2025 билета. Тази мярка идва отново заради информацията, че фенове на Левски са купили билети за секторите, предназначени за ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ