Опашатата лъжа на мисис Лолита Османова спрямо Григор Димитров

7 Dni Sport12.05.2022
Лолита Османова,

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и любовта му Лолита Османова за заедна над повече от година. Двамата винаги, когато има възможност демонстрират любовта си и силните чувства между тях. Въпреки всичко медийните им изяви заедно са сведени до минимум за разлика от тези при предишните му връзки с Никол Шерцингер и Мария Шарапова.

Може би това се дължи на възрастта на Григор и улегналостта му, все пак той вече е на 30 години, а след няколко дни на 16-ти май той ще направи 31.

Именно възрастта на половинката на Григор – Лолита бе повод, тя да бъде обвинена, че е изрекла опашата лъжа. Руска медия я обвинява, че лъже, че е на 29 години, според изданието това е честа практика при известни личности не само в Русия, а и по света като цяло. По-често е срещано при жените. Медията допълва, че Лолита е минимум с три години по възрастна.

Фенове на Лолита я защитават, обвинавайки пък изданието в лъжа.

„Лолита е млада и красива с Григор са прекрасна двойка. 29 или 32 какво ви интересува, радвайте се на живота млади и красиви, любимците сте ми.“, пише последователка на въпросното издание.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ