Срамното писмо за ЦСКА видя бял свят, публикуваха го

7 Dni Sport12.05.2022
ЦСКА - Левски, Алън Пардю

На 15.05 от 17:00 часа предстои да се изиграе най-посетения клубен мач в България от много години. ЦСКА в ролята си на символичен домакин излиза срещу Левски във финал за Купата на „България“ през сезон 2021/22.

По този повод „червения“ запалянко Иван Йорданов пише следното четиво, което е озаглавил „Срамното писмо за ЦСКА“, публикуваме го без редакторска намеса:

„Казвам се Иван, живея в София и обичам ЦСКА. Много от вас вече ме познават поне виртуално и си коментираме любимия отбор всяка седмица. Сега ще бъда по-остър и ще се обърна към „нашите фенове“ – тези, които ги е срам от ЦСКА. Без да ги обиждам и беснея ще им задам въпроса: От какво се срамувате, бре? От 31 титли, от 21 купи, от два 1/2 финала за на най-високо Европейско ниво, от Стоичков ли? Айде стига, вдигайте се и всички на финала. Мрънкането Ви в знайни и по-малко знайни групи ме вбесява. Правят се всякакви еквилибристики, за да се оправдаем и да не подкрпепим отбора. Това за мен е по-срамно от всичко и затова съм му дал такова заглавие. Така предаваме отбора си.

Аз ще бъда там заедно с моите приятели и над 17 000 „армейци“ и каквото и да стане ще бъда там и на следващия мач. И още нещо ще Ви кажа, когато сме минимум 7-10 000 на мачове, като този с Царско село, Ботев Враца и Локо София, двойно повече на дербитата, тогава ще имаме думата и като креснем ще ни чуват всички.

Това от мен, само ЦСКА, виждаме се на финала!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ