Петър Хубчев привлича халфове на Локо София и Беласица Петрич

7 Dni Sport12.05.2022
Локомотив София - Берое, Върджил Пинсон

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев продължава да работи усилено по селекцията за новия сезон. Както самият специалист обяви, само двама са играчите при заралии, които имат договори и за следващата кампания. Това са резервният вратар Иван Гошев и атакуващият халф Абубакар Тунгара.

Сега специалистът се е насочил към двама дефанзивни полузащитници. Той иска Божидар Кацаров от Локомотив София и Айвън Ангелов от Беласица, съобщава „Тема спорт“. Първият вече е обявил пред ръководството на столичните железничари, че няма да си продължи договора. Ангелов пък през зимата се завърна в Петрич след неуспешен период в Локомотив Пловдив, където не можа да се наложи.

В плановете за селекция на заралии са халфът Лъчезар Котев от Арда и вратарят Красимир Костов от Ботев Враца. Хубчев се надява да убеди и Иван Горанов от Левски да се завърне под Аязмото. Той не попада в плановете на Станимир Стоилов за новия сезон, а договорът на защитника изтича през юни.

Двамата крайни защитници на Берое Фуртадо и Джонатан Перейра се очаква да подпишат с ФК ЦСКА 1948.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ