Димитър Бербатов ще посети финала за Купата на „България“

7 Dni Sport12.05.2022
Протест пред БФС, Димитър Бербатов

Бившият футболист на ЦСКА и кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов ще бъде на трибуните на националния стадион „Васил Левски“ за финала за Купата на България в неделя, пише „Тема Спорт“.

Голмайстор №1 на Висшата лига за сезон 2010/11 изгледа на живо битката за златните медали в надпреварата и през миналия сезон, когато армейците надиграха Арда с 1:0 с гол на Бисмарк Чарлс и спечелиха отличието за 21-и път в историята си. Тогава в ложата бе и президентът Румен Радев, който също е чакан в неделя.

На „Васил Левски“ ще присъстват още куп политици, сред които председателят на Народното събрание Никола Минчев, както и министърът на спорта Радостин Василев.

В ложата на националния стадион ще бъде и друг член на екипа на Димитър Бербатов – внукът и съименник на легендата на ЦСКА Борис Станков. Той присъства и на последното вечно дерби през април, когато изгледа срещата в компанията на своя баща Александър Станков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ