„Все още не съм се разбрал с Локо Пловдив за договор“

7 Dni Sport12.05.2022
Радко Достанич,

Гласеният за нов шеф на школата на Локомотив Пловдив Ратко Достанич обяви пред „Тема Спорт“, че все още не е постигнал договорка да започне работа в клуба.

Сръбският специалист е бил тези дни под тепетата за преговори.

„Засега няма нищо и не съм започнал работа в Локомотив. Предстои ни да се видим по-късно пак с шефовете на клуба. Нямаме договорка. Бях в Пловдив и говорихме с ръководството, но това е нормално. Видях каква е базата, каква е ситуацията в клуба – школата, първия отбор, стадиона. Но пак казвам, засега няма нищо“, коментира бившият треньор на Левски и Славия. На въпрос каква точно длъжност ще заема на „Лаута“, сърбинът бе лаконичен:

„За това попитайте хората от клуба, аз не искам да споделям подробности и детайли. Предварително не искам нищо да казвам. Винаги е възможно нещо да се случи. Има време да се договорим“.

От близо година Ратко Достанич е без работа. За последно е бил начело на черногорския Зета до юли 2021-а. Според запознати специалистът и шефовете на смърфовете не могат да се разберат именно за точната длъжност, която той ще заема на „Лаута“. Както е известно, ще има още един нов шеф – Таско Тасков, който ще е административен и маркетингов директор.

Като бивш наставник на сините, Достанич сподели и очакванията си за финала за купата с ЦСКА в неделя.

„Най-големият мач в България. Хубаво нещо е това, най-хубаво е за феновете. Като човек, работил в Левски, най-нормалното нещо е да се надявам те да спечелят трофея и им го пожелавам“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ