Алън Пардю се видя в чудо в ЦСКА заради българската действителност

7 Dni Sport11.05.2022
ЦСКА - Славия, Алън Пардю

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю останал разочарован от новината, че шансовете на Федерико Варела да се възстанови за финала с Левски продължавали да граничат с нулата.

Аржентинецът лекува поредната си контузия, която му пречи да се появи в игра.

Варела е бил на преглед вчера сутринта, когато е станало ясно, че вероятността да излезе на терена в неделя не са нараснали изобщо, съобщават колегите от агенция „БЛИЦ“.

„Пардю се притеснява за състоянието на Федерико. Той реално е единственият му креативен вътрешен халф, като изключим Греъм Кери, който по принцип играе по крилото. Ирландецът обаче, знаете, пое функциите на плеймейкър, когато Стойчо Младенов го постави на този пост. По всичко личи, че Варела ще е аут от титулярния състав. В най-добрия случай ще е на пейката, но шансовете са 5-6%“, коментираха от Борисовата градина.

Твърдо аут за битката за Купата е героят миналогодишния финал Бисмарк Чарлс.

Ганаецът също като Варела редовно получава контузии.

„Пардю се видя в чудо заради тях. Не може да си обясни как така се „чупят“ всеки месец и дълго време отсъстват от игра. Хайде, при Чарлс картинката не е толкова сива, защото титуляр в атака Кайседо. Има негова опция – Калоян Кръстев. Ахмед Ахмедов също е готов, макар и да не е играл месеци наред. Но при така наречения плеймекър освен Варела и Кери няма други варианти. В случая реално това е само Греъм, ами ако и той се контузи“, казаха още от ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ