15 лева членски внос за „Левски на Левскарите“

7 Dni Sport09.05.2022
Черно море - Левски, Фенове

По 15 лева на месец – тази сума е обсъждана за членство в новото сдружение „Левски на левскарите“. То бе учредено през миналата седмица – на 4 май. Идеята е то да стане притежател на мажоритарния пакет акции, които в момента са в собственика и президент на клуба Наско Сираков. Ако сумата бъде утвърдена, това означава, че всеки член ще трябва да дава по 180 лева на година.

В замяна на това ще има право да гласува кой да управлява Левски. Сините разчитат на голяма масовост и по този начин феновете да осигуряват солидна сума в бюджета. В замяна на това да имат и глас как се харчат средствата им.

„Истинското начало на сдружението „Левски на левскарите“ ще бъде дадено на 24 май на „Могилката“, когато ще отбележим 108 г. от създаването на любимия клуб. Няма по-естествено място от „Могилката“, на което да поканим всички левскари да се включат и да покажат своята подкрепа и съпричастност към бъдещето на клуба.

Пазителите на традициите и свободата на Левски винаги са били неговите привърженици. Преминахме през изключително тежък период, но устояхме. Настъпи моментът за сериозните дела. Всеки левскар, открито с лицето си. Един човек – един глас“, написаха от клуба.

За председател на Управителния съвет на сдружението бе избран Димитър Костадинов, а в него влизат още Адриян Петров, Асен Великов, Даниел Стрезов, Иво Тасков, Иван Евстатиев и Никола Бушняков. В близките дни от „Герена“ ще разкрият повече подробности за това какво предстои да се случи, пишат от „Тема спорт“.

От началото на пролетния полусезон сред феновете на сините има голям ентусиазъм, породен от доброто представяне на отбора на Станимир Стоилов. Посещаемостта на двубоите чувствително се увеличи. По кампанията „Левски е вечен“ в сметките на клуба постъпиха 2 034 252,31 лева. От тях 786 822,95 лева са от продажба на билети, 161 660 лева от виртуални талони, а оборотът на магазина е в размер на 826 077,77 лева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ