Анте Шимунджа: Всички в Лудогорец искат да се развиват

7 Dni Sport06.05.2022
Левски - Лудогорец, Анте Шимунджа

Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, похвали играчите си за показаното желание и концентрация при успеха с 2:1 в гостуването на Ботев Пловдив. Той сподели също, че Кирил Десподов не е бил в групата заради травма.

„Добра победа, но трябва да кажа, че я заслужихме, трябваше да работим здраво. Хубавото е, че поддържахме енергията си на терена. От наша страна бяхме агресивни и показахме концентрация“, започна той.

„Всички искат да се развиват и да се подобряват във всяка тренировка. Имаме голям отбор и това помага за ротациите. По време на тренировките всеки е концентриран, за да играе в следващия мач“.

„Имахме скорост отзад, но малко страдахме във въздуха. Можем да експериментираме обаче. Жан Карничник се справи добре в центъра на защитата. Важно е, че четворката отпред показа концентрация и агресия, но трябва да знаят, че други играчи дебнат, за да им вземат местата. Десподов днес не игра заради контузия. Има възпаление, надявам се да играе отново до края на сезона“, завърши словенецът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ