Разсекретиха позорно видео на премиера Кирил Петков навръх Гергьовден

7 Dni Sport06.05.2022
Александър Николов, Кирил Петков

Скандалът около вчерашната среща между премиера и превозвачите получи ново развитие днес с появата на аудиозапис, за който се твърди, че е от срещата.

Представители на транспортните фирми вчера напуснаха обидени разговорите и казаха, че премиерът ги е изгонил. За записът се твърди, че е направен именно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Петков.

„Ако искате винаги можете да си тръгнете, това е… По всяко време сте поканени, ако ви е досадно, да излезете – вратата е там”, се чува гласът.

„Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по конкретна тема. В момента разводнявате темата. Вие имате среща в 17:00 часа след това. И въпросите, които ние сме ви поставили, остават без отговор в момента. Така че много ви моля, нека да не разводняваме”, се чува друг глас.

„Повярвайте ми, ако не искате да слушате, вратата е там. Ето я. Зад Вас. Няма… Аз решавам тук как ще говоря и какво ще говоря”, казва първият глас.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ