Дълъг разговор с Алън Пардю. Провел се е на Панчарево, бъдещето стана неясно

7 Dni Sport06.05.2022
ЦСКА - Славия, Алън Пардю

Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю е имал много дълъг разговор с Греъм Кери, събощават колегите от „БЛИЦ“.

Срещата им на спортната база в Панчарево след една от последните тренировки на тима е продължила около един час.

Не е ясно какво са си казали и какви ще са последствията от срещата им.

Ирландецът беше заявил преди време пред босовете на клуба, че напуска през лятото, когато договорът му изтича. Той иска да е близо до съпругата си заради здравословните й проблеми.

Аржентинският плеймейкър на ЦСКА Федерико Варела няма да бъде на разположение на Алън Пардю за днешното домакинство на Славия. Офанзивният халф получи разтежение в полуфинала реванш за купата именно срещу белите и бе заменен принудително още през първата част. Впоследствие пропусна гостуването на Лудогорец (0:5), а ще е аут и за днешния сблъсък с тима, воден от Златомир Загорчич, пише „Тема Спорт“.

Варела е най-чупливият футболист в състава на ЦСКА, като е изгледал от трибуните повече мачове на тима, отколкото е участвал, откакто пристигна на „Армията“ в началото на миналата година. Аут от сблъсъка заради разтежение е и ганайският нападател Бисмарк Чарлс. Финландецът Томас Лам пък ще бъде съхранен, тъй като виси с жълти картони. Както е известно, в следващия си мач червените ще се изправят срещу вечния съперник Левски във финала на SESAME Купа на България. След изтърпени санкции днес се завръщат Турицов, Вион, Жеферсон и Кери, а наказан остава Юга.

Поради същата причина край тъчлинията няма да е и наставникът на „белите“ Златомир Загорчич, който получи санкция от два мача след полуфинала реванш на „Армията“. Тимът ще е воден от помощника му Мартин Кушев. В двубоя участие няма да вземат Емил Стоев, Борислав Цонев и Христо Попадийн, които са контузени. Отново под рамката на белите пък ще застане Светослав Вуцов след изтърпяно наказание.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ