Спешни инжекции за Тодор Неделев, в Ботев се стреснаха

7 Dni Sport06.05.2022
Левски - Локомотив Пловдив, Николай Михайлов, Тодор Неделев

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев стресна спортно-техническия щаб и феновете преди домакинството с Лудогорец. Националът ще виси до последно за сблъсъка с разградчани.

Той ще мине късен фитнес тест, който ще определи дали ще може да вземе участие в срещата с шампионите, пише „Тема спорт“. Старши треньорът Азрудин Валентич е бил категоричен, че ако има дори и малка вероятност за усложнение, Неделев няма да играе.

Лидерът на Ботев Пд е получил контузия в мача с Левски на „Герена“, заради която бе заменен още на почивката от Димитър Тонев. Неделев не се почувствал добре и цяла седмица след това е бил на инжекции. Националът не е водил занимания със съотборниците си.

Всички в лагера на канарчетата се надяват, че Тодор Неделев ще е готов за сблъсъка с Лудогорец. Жълто-черните водят битка с Черно море и Левски за третото място, а при определени обстоятелства може да мечтаят и за сребърните медали.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ