Илиана Раева и Весела Димитрова взеха трудно решение за Златните момичета

7 Dni Sport06.05.2022
Художествена гимнастика,

Сериозна промяна в ансамбъла е подготвил треньорският щаб за турнира по художествена гимнастика от „Чалъндж къп“ в Памплона, Испания. Надпреварата ще се проведе от 20 до 22 май.

Пет гимнастички са заявени в състава на нашия ансамбъл, но сред тях е направена сериозна промяна в сравнение със Световната купа в София преди няколко седмици, както и състезанието в Ташкент (Узбекистан).

От щаба е била направена промяна в заявките, като сред имената фигурират тези на Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Камелия Петрова и Маргарита Василева. Последната промяна в списъците, публикувани на сайта на Международната федерация по гимнастика, е регистрирана на 4 май.

В заявките за Памплона първоначално са били заявени Петя Борисова, Вая Драганова, Елена Георгиева и Биляна Везирска, но в последствие е направена промяната и вместо шест гимнастички, ще пътуват пет.

В индивидуалната надпревара също има замяна в заявката. Вместо Ева Брезалиева, участие ще вземе Стилияна Николова. Боряна Калейн също фигурира сред състезателките за Памплона.

„БНТ Нюс“За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ