Калоян Кръстев от ЦСКА изчезна безследно

7 Dni Sport04.05.2022
Калоян Кръстев

Днес бе разпространена информацията, че ръководството на ЦСКА в лицето на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов за направили плащане от 3 млн. лева по стари задължения за стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево.

Това е стъпка към постояването на нов модерен стадион на ЦСКА, каквато е мечтата на всички фенове и последната мисия на Гриша Ганчев, както обяви самия той пред медиите преди известно време.

В този материал обаче ще публикуваме подробен текст на Ивайло Стоименски, който в голяма „червена“ група задава един въпрос: „Къде е Калоян Кръстев? Защо изчезна безследно?“. Публикуваме го без редакторска намеса:

„Здраво, приятели. Знаете си ме мен ще коментирам това, което си ме интересува, иначе съм обнадежден от вестите около стадиона и плащанията, които ръководството е предприело, ако всичко е наред скоро ще картетокираме нови играчи.

Аз обаче си почвам с моята тема. Питам: Къде е Калоян Кръстев? Защо изчезна безследно от ЦСКА?. Към въпросите си с помощта на сина ми, ще приложа и статистика. На 31.08 нападателя подписа с нас. От тогава са минали осем пълни месеца и тече девети. По информация от медиите Калата е подписал дългосрочен договор. Записал е 22 мача за отбора, но бъдете внимателни в тях е изиграл само 368 минути, средно по 16-17 на мач. Това достатъчно ли е, за да демонстира качества оставам на Вас? Статистиката покачва, че Кръстев няма отблеязани голове в официален мач, има една асистенция.

Като гледам това не съм оптимист, че Калата ще успее в ЦСКА, а така искам. Желая да му се даде време, като на Яник Вилдсхут и да видим тогава. Около Кръстев искам да видя да щъкат и Митко Митков, Мартин Смоленски, разбира се без класа от чужденци няма как, съгласен съм и с това.

Дайте да я развием тази тема и да направим една ползотворна дискусия. Ясно е, че на лято ще има много промени изцяло в селекцията. Ще се радвам да коментирате.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ