Левски обяви новия си старши треньор

7 Dni Sport04.05.2022
Цска Лукойл нефтохимик волейбол мъже 15

Николай Желязков е новият старши треньор на мъжкия отбор на Левски София. Известният български специалист, който ще води и националния тим, наследява на поста Андрей Жеков.

Договорът на Желязков ще бъде за 3 г. и ръководството на клуба се надява той да продължи посоката по налагане и развитие на младите състезатели. Друга цел пред него ще бъде постигане на призово класиране в Суперлигата.

„Доволни сме, че успяхме да привлечем опитен и успешен треньор като Николай Желязков. Оценяваме високо работата, която свърши Андрей Жеков, и се надяваме новият наставник да спомогне за реализирането на нашите цели“, коментира единият от председателите на клуба Владимир Николов.

В следващите седмици трябва да има яснота и около селекцията на отбора за новия сезон. Към момента е сигурно, че капитанът от последните два сезона – Боян Йорданов, няма да продължи да играе за клуба. 39-годишният диагонал получи специална статуетка от клуба в знак на благодарност за работата си в „Левски София“. Това стана по време на награждаването след финала за титлата при юношите до 20 г.

„Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ