Пламен Гълъбов ще играе контрола срещу Борусия Дортмунд

7 Dni Sport02.05.2022
Пламен Гълъбов, Макаби Нетаня

Борусия Дортмунд ще гостува в Израел за приятелска среща с местния Макаби Нетаня, където играе българският защитник Пламен Гълъбов, съобщиха от клуба. Визитата на Борусия ще е в периода 15-18 май след последния мач на тима в Бундеслигата.

Освен контролата с Макаби Нетаня, планирана за 17 май, представители на Борусия Дортмунд ще посетят мемориалния комплекс „Яд Вашем“, посветен на жертвите на Холокоста.

„Имаме дългогодишни връзки с Израел и сме особено щастливи да получим поканата да играем приятелски мач с Макаби Нетаня“, заяви изпълнителният директор на Борусия Ханс-Йоахим Вацке.

„Бяхме посрещнати с отворени обятия по време на гостуванията ни през 2019-а и 2020-а и имахме много запомнящи се срещи в страната“, добави Вацке.

„В края на сезон, изпълнен с върхове и спадове, очакваме с нетърпение тази вълнуваща среща с един от топ отборите в Израел. Със сигурност ни чака отлична атмосфера на стадиона и се надявам да направим една незабравима вечер за феновете на Борусия“, каза новият спортен директор Себастиан Кел.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ