„Дългият план за унижение на ЦСКА бе изпълнен по конец. Хвала вас душмани.“

7 Dni Sport01.05.2022
Лудогорец - ЦСКА, Маурисио Гарсес, Антон Недялков

Обезкървеният тотално от наказания и контузии ЦСКА падна с 0:5 от „Лудогорец“ при гостуването си в Разград. Алан Пардю бе принуден да използва юноши и прокудения за над 5 месеца Жуниор Нзила, защото нямаше достатъчно футболисти.

Именно това даде тон на Никофори Иванов да напише следните думи за мача в социалните мрежи:

„Дългият им план на всички, които мразят и ненавиждат ЦСКА, а имат власт върху българския футбол бе изпълнен стъпка по стъпка, както се казва по конец. Хвала вас душмани, добре сте изчислили на кой къде какво картонче да бъде дадено, на кой какво наказание да бъде дадено след мача от ДК и т.н, докато обиколим всички детайли за това 5:0 в Разград.

Въпреки написаното от мен не управдавам играчите, трябваше по-голяма битка да дадат. Имаше желание, но светлинното табло говори много. Купата на „България“, ако е била задължителна сега е без алтернатива. Тя трябва на ЦСКА. А на лято е време за селекция и отговорни решения.“, пиши запалянкото.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ