ЦСКА ще брани честта си в Разград! Армейците без почти цял отбор срещу Лудогорец

ЦСКА - Лудогорец, Жеферсон Телес, Карол Метс

Отборът на ЦСКА гостува на шампиона Лудогорец в един от най-интересните сблъсъци от програмата на днешния плейофен кръг в efbet Лига. Двубоят е от 20,00 часа на стадиона в Разград и в него гостите ще се опитат да защитят честта си.

“Червените” бяха претендент за трофея, но след слаб пролетен полусезон изпуснаха шанса си и сега са насочили усилията си към спечелване на Купата на България, където съперник във финала ще им бъде Левски. ЦСКА излиза с доста осакатен състав. Новият треньор Алън Пардю няма да разчита на почти цял отбор футболисти заради травми и наказания. Извън сметките му са играчи като Юрген Матей, Федерико Варела, Бисмарк Чарлс и Ахмед Ахмедов, които се възстановяват.

С наказания са Иван Турицов, Жеферсон, Амос Юга, Тибо Вион и Греъм Гери. Пардю не е избистрил състава си, но сигурните имена в него са вратарят Евтимов, Дончев, Кох, Мазику, Мухар и Кайседо. Отборът на Лудогорец, който спечели титлата за 11-и пореден път, излиза с най-доброто срещу основния си дразнител в шампионата.

Треньорът Анте Шимунджа ще заложи на обичайните титуляри, а експериментите ще бъдат оставени за следващите двубои. На вратата ще застане Серджио Падт, а пред него в отбрана ще действат Недялков, Карничник и Вердон. По лявото крило ще връхлита Кирил Десподов. Няма да е изненада, ако атаката бъде водена от Матиас Тисера вместо Пиерос Сотириу. Двубоят има повече значение за гостите, които не са си осигурили второто място в класирането, като разликата с третия Ботев (Пловдив) е само 4 точки. Със сигурност ни очаква интересен двубой, изпълнен с обичайното напрежение при сблъсъците между тези два съперника.

Вероятни състави:

Лудогорец: Падт, Карничник, Терзиев, Вердон, Недялков, Шоу, Сантана, Текпетей, Янков, Десподов, Тисера.

ЦСКА: Евтимов, Мазику, Петров, Кох, Дончев, Лам, Мухар, Вилдсхут, Йомов, Бай, Кайседо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ