НКП на Левски изригна срещу Румен Радев: Явно му се гледа финал, но…

ЦСКА - Левски, Сектор "Б", Фенове

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с остра декларация срещу президента на България – Румен Радев. Това стана, след като от БФС официално промениха датата на финала за Купата на 15 май (неделя), от 17:00 ч., като бе обявено, че решението е съобразено с изискване на МВР.

Ето какво написаха от НКП, без редакторска намеса:

„На почитателя на Тирето и по съвместителство президент на държавата ни, му се гледа финала за купата, но първоначално обявената официална дата не му е удобна.

Явно, вдъхновен от „специалната военна операция“, г-н Радев си спомня с тъга за времената, в които мустакатата фуражка Гиви Орджоникидзе (Военния, военноморския и военновъздушния аташе при посолството на СССР в София) връчваше Купата на Съветската Армия. Само че това е Купата на България и е за българските привърженици, а не за един фен. Въпреки това, въпросният фен, измежду тежкия график на екскурзията си в Мадрид, очевидно намира време да докаже, че не мисли като нас.

А фактът, че родната милиция е употребена като параван на президентския порив и чиновническото малодушие на „футболните управници“, едва ли изненадва някого.

Нека обаче истината да се знае!“

Припомняме, че в ЦСКА играе синът на президента Румен Радев – Георги.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ