Треньорът на Етър отсече: Трябва да бием Спартак на всяка цена

binary comment

Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Веселин Великов демонстрира оптимизъм преди домакинството срещу Спартак (Варна) от 34-ия кръг на Втора лига. „Дойде време на всяка цена да побеждаваме, ако искаме да влезем в efbet Лига. Трябва да победим Спартак (Варна). През есента бяхме в серия от десет поредни мача без загуба и загубихме във Варна, сега сме с три поредни загуби и дано прекъснем серията и да се върнем на победния път!

За загубите има много причини, но най-важната е в нас. Срещу Септември имахме две-три чисти положения, вместо да изравним и да обърнем резултата в наша полза, ние позволихме на противника през второто полувреме от едно положение да ни вкара гол. Още след мача казах, че не е нормално отбор, който се бори за първите места и връщане в елита, да допусне от 4 корнера два гола. Трябва много да работим във фаза защита, за да не допускаме такива глупави грешки.

Единственият отсъстващ е Георги Александров, който в последния мач извади рамо, както и трайно контузеният Здравко Илиев. Всички останали са на линия. Мачът срещу Спартак (Варна) е възлов за крайното класиране. Победата ще ни върне на първо или второ място в класирането, така че много важно е в неделя да спечелим.

Настройката е добра, играчите знаят какво представлява този мач и трябва на всяка цена да победим. Знаят, че ножът е опрял до кокала и вече трябва да дадем всичко от себе си, ако искаме да спечелим!“, заяви Веселин Великов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ