Божидар Андреев отново тренира с националния отбор

7 Dni Sport29.04.2022
Вдигане на тежести, Божидар Андреев

Европейският шампион по вдигане на тежести от Батуми 2019 и бронзов медалист от световното първенство в Патая през същата година Божидар Андреев отново е част от националния отбор на България.

Сливналията, който на олимпийските игри в Токио през миналата година завърши пети в категория до 73 кг, от десетина дни тренира с представителния ни тим, пише „Мач Телетраф“.

Както е известно, в края на 2021 г. Андреев шокиращо обяви край на кариерата си заради липса на мотивация и не участва на световното първенство в Ташкент.

Преди няколко месеца той още по изненадващо промени решението и поднови тренировки. Треньорът на националния отбор Иван Иванов обаче му постави условия, за да го върне в тима.

Андреев не успя да постигне желания двубой на републиканското първенство, а след това и в шампионата на Германия. Сега обаче той вече е изпълнил изискванията и влиза във форма за предстоящото след месец европейско първенство в Албания.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ