Новината, която всички от Левски пропуснаха, колелото се превъртя

7 Dni Sport29.04.2022
Лудогорец - Левски, Станимир Стоилов

Добрите новини около Левски се нижат една след друга през последните седимца. Две победи над Лудогорец, почти 2 млн. лева събрани от кампанията „Левски е вечен“, финал за Купата на „България“ срещу ЦСКА, първи летен трансфер в клуба – 3-кратният ностите на Футболисти на годината в България – Ивелин Попов и още и още.

Има обаче и генерална новина, а тя е че колелото се превъртя и Мъри, Наско и Левски вече са на друго ниво. Нали не се заблуждавате, че ако има нещо, което не е реално и прозрачно имена като Георги Миланов, Ивелин Попов и Филип Кръстев, които имат възможността да играят в чужбина ще се завърнат в България.

Още повече, че селекцията на Мъри сега започва и се очават още 3-4 класни нови попълнения предимно от чужбина, които да вдигнат нивото още повече и след ползотворна подготовка Левски наистина да бъде в борбата за титлата.

Хубаво впечатление прави, че Левски привлича играчи още преди да са изтекли текущите мачове. Обявява ги от рани и така те имт време да се пренастроят, тренират и подготвят за отбора, а когато дойдат мачовете се включват на високо ниво.

Преди всичко това краткосрочната цел на Мъри, Левски и всички в клуба е трофей на 11-ти май срещу ЦСКА. На стадиона ще има около 35 000 фена и шоуто е гарантирано. Кой ще е победител предстои да разберем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ