Изтече видео от 2009-та. Ивелин Попов публично се гаври с ЦСКА.

7 Dni Sport28.04.2022
Screenshot 2022-04-28 at 19.01.54

Трансферът на Ивелин Попов от руската Премиер лига в Левски отвори архивите, а от там изтече култово видео на играча, в което пее песни и се гаври с ЦСКА след победа на Литекс на „червените“.

Във видеото новото попълнение на „сините“ пее песни и се радва, че е победил ЦСКА.

„След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома! Там откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри – Треньорът дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя!

През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други – български и чуждестранни отбори, за което благодаря. Но истината е, че гласът на Сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам за да печелим! Левски е вечен!“, бяха думите на Ивелин Попов след, като трансфера в Левски бе обявен официално от клубния сайт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ