Асен Дончев от ЦСКА пусна своя тениска на търг, помага на Огнян

7 Dni Sport27.04.2022
Хебър - ЦСКА, Асен Дончев

Асен Дончев е от младите и много перспективни състезали в селекцията на Алън Пардю и ЦСКА.

С жест от тази сутрин Дончев освен завидни футболни качества демонстрира и отговорност към заобикалящите го. Асен и най-голямата фен страница на ЦСКА в социалните мрежи „cskaonly“ стартираха търг за тениската на играча. Събраната сума от тази иницатива ще бъде дарена в сметката на Огнян Александров Александров. Той е диагностициран с рядко заболяване и се бори, за да бъде близко до своето малко момченце и да го види как израства.

Публикуваме цялата информация споделена от страницата:

„ЦСКА възпитава към човечност и добра. Пореден пример затова е Асен Дончев, който организира търг, за да бъде от помощ на Огнян Александров.

Баща на едно малко и много талантливо момче от град Кюстендил. Открита му е коварна болест. Да му помогнем заедно, за да види детото си как израства.

Пускаме на търг фланелка на Асен Дончев с №16 на гърба, лично разписана от него. Най-високата оферта печели и тя ще му бъде изпратена лично от футболиста на ЦСКА.

*Молим за отговорност и сериозност. Всяка написана сума е евентуално печеливша. Да походим с отговорност, няма нужда от написани цифрички, ако не мислите наистина да ги платите и преведете в сметката на нуждаещия се човек.

Най-високата оферта до 30.04 в 23:59 часа печели.

👉 Стартова цена 100 лева.

Покажете, че сме добри и обичаме да помагаме. Сумата ще отиде за Огнян Алексдров Александров.

Оставяме и сметката му за директни дарения:

Имена: Огнян Александров Александров
IBAN: BG08SOMB91301062522402 „


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ