Появи се още един кандидат за головата машина на ЦСКА

ЦСКА - Славия, Жорди Кайседо

Турският Коняспор е поредният клуб, който има засилен интерес към нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо. Според местния вестник „Хабердаиреси“, шефовете на клуба форсират преговорите за еквадореца, а трансферът ще стане сигурен, ако отборът спечели място в квалификациите за групите на Шампионската лига.

Към момента Коняспор е на трето място в класирането, само на точка от второто, което дава място в най-комерсиалния турнир. Иначе отборът със сигурност ще играе в Европа през следващия сезон.

Спортно-техническото ръководство на Коняспор търси нов нападател, защото отборът има проблеми с реализирането на положенията си. Голмайстор на тима е 31-годишният албанец Сокол Чикалеши, който е вкарал само 10 попадения от началото на сезона. Медиите в Турция уточняват, че Кайседо е следен дълго време от Коняспор и в клуба са твърдо убедени, че нападателят ще им свърши работа.

През последните месеци стана ясно за провалени трансфери на Жорди Кайседо в Ривър Плейт и Спортинг (Хихон), а освен това имаше информации за интерес от страна на английския Фулъм, Спартак (Москва), Истанбул Башакшехир, Аданаспор и Газиантеп.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ