Ботев (Враца) се провали в края срещу Царско село

Царско село - Ботев Враца,

Царско село и Ботев (Враца) завършиха 1:1 в мач от 28-ия кръг на efbet Лига (втора осмица). Ботев откри резултата още във втората минута чрез Переа. В 37-ата минута Петрис получи втори жълт картон, а това остави домакините с човек по-малко. Врачани също останаха с 10 души на терена, след като Антонио Георгиев си изработи две предупреждения в рамките на 12 минути между 53-ата и 65-ата минута. Царско село изравни в 89-ата минута от дузпа, която беше реализирана от Венци Христов. След тази точка врачани са с 23 точки на 13-ото място, а столичани са на последната позиция с 20.

Вратарят на Царско село Ндиае изчисти кълбото напред, то попадна в Переа, който овладя елегантно и с прехвърлящ удар матира стража на домакините. Гостите бяха по-активният тим в първите 15-ина минути на срещата.

В 18-ата минута на двубоя от изгодна ситуация Ненов изпълни пряк свободен удар, но до нов гол във вратата на Царско село така и не се стигна. Шест минути по-късно Венцислав Христов изстреля много неточно топката при изпълнение на свободен удар от изгодна ситуация.

Реди Каса имаше отлична възможност да тормози вратаря на гостите с изпълнение на свободен удар, но в 43-ата минута не сполучи да изравни резултата.

Царско село създаде интересна ситуация пред вратата на Ботев, след като в 54-ата минута Пламен Крумов засече центриране на Венци Христов от пряк свободен удар, но топката не намери целта.

Ботев (Враца) също остана с 10 души на терена, след като в 65-ата минута Антонио Георгиев получи втория си жълт картон и напусна терена. Първият му такъв дойде в 53-ата минута.

Ненов изпълни добре пряк свободен удар за врачани в 68-ата минута, но топката беше уловена с вещина от вратаря на домакините. Пулиезе пробва мерника си в 80-ата минута, но топката не застраши Костов.

В 89-ата минута Царско село получи дузпа, а от бялата точка Венцислав Христов изравни резултата. Наказателният удар беше отсъден за нарушение на Ничев срещу съперников играч.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ