Разсекретиха истината за жестоката смърт

7 Dni Sport25.04.2022
Свещ

Станаха ясни подробностите около убийството на младия и талантлив спортисти – руския хокеист Роман Дидур. Както е известно, вчера стана ясно, че 23-годишният младеж е бил наръган с нож в гърдите в центъра на Москва.

Според информацията, малко преди смъртта си Дидур е посетил стриптийз клуб, а след това е отишъл в ресторант „Баклажан“, където да хапне. Там е бил и бизнесменът Армен Куюмджи, който се занимава с доставки на продукти за заведението.

Куюмджи съобщил на хокеиста, че ресторантът е затворен. Това става причина за конфликт между двамата и те се сбили. След това Дидур се върнал със своя компания, за да отмъсти за понесения побой. В резултат на новия сблъсък, Армен Куюмджи наръгал спортиста с нож в сърцето.

От получената рана Роман Дидур е починал. Полицията е успяла да издири убиеца, който е бил в своята квартира, намираща се на същата улица като ресторанта. Куюмджи е арестуван и разпитан.

Роман Дидур е играл за отборите Пингвини и Созвездие, за които има 165 мача и 128 точки (58 гола и 70 асистенции). През сезон 2017/18 носи екипа на студентския отбор към университета за нефтодобив в Москва.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ