„Ярост, гордо пеене, чувстваш се безпомощен, защото татко Карло е в центъра вместо теб.“

7 Dni Sport22.04.2022
ЦСКА, Карло Мухар

Голямата и активна Фейсбук страница „ЦСКА ЗОВЕ“ публикува любопитен анализ на ситуацията в клуба и мача от снощи.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Бихме искали, ако се намери някой човек, който има повече от две прочетени книги в живота си и умее да комуникира, да дойде и да седне тук и да опише, какво точно се случи на Армията снощи? Ние не можем. Това снощи беше някаква смесица от нерви, ярост, пак нерви, гордо пеене, чувстваш се безпомощен, защото татко Карло е в центъра вместо теб, и накрая някаква еуфория. Ама тази еуфория не е като онази от Пилзен – дори ти е гадно, че я изпитваш, понеже знаеш, че не си станал за резил, благодарение на Митко Евтимов.

После вкъщи пред ТВ-то, едно и също чувство. Дори не знаеш защо, след като си строшил нервите си на стадиона, дори си пускаш запис. Какво бие на очи? Между „невероятната“ игра на ЦСКА, някъде към 60-та минута на двубоя, докато вратарчето на Славия изпълнява удар от вратата, камерата която е до него, улавя, може би, най-хубавото нещо от последните 10 мача. Едно малко детенце, в Сектор В, до оградата, държи шал в едната ръка. С другата, непоколебимо прави жестове към хората от горните редове, все едно искаше да им каже – СТАВАЙТЕ И ПОДКРЕПЯЙТЕ! Ако някой открие този кадър, и знае чие е това дете и може да направи така, че да се свържем по някакъв начин, да заповяда! Искаме да му подарим абонамента карта, за следващия сезон на негово име.

Само заради тях си струва абсолютно всичко. Те нямат късмета да са виждали ЦСКА шампион – те обичат ЦСКА какъвто е! Без титли, без медали, водят ги по мачове на отвратителни условия и въпреки това, те са там и на всичкото отгоре, те са тези, които ни учат на ценни уроци!

Ако всяко едно ръководство гледаха на тези моменти, както гледаме ние феновете и усещаха същото като нас, ако футболистите вземат пример от тия хлапаци как се брани тази емблема, със сигурност ЦСКА щеше да е на друго ниво. На това ниво, което са тези деца. А нивото им е шампионско!

Честит финал, армейци! Купичката ни е важна…“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ