Велислав Елезов: Тасков си подаде оставката, няма конфликт

7 Dni Sport22.04.2022
Царско село - Пирин Благоевград, Радослав Митревски

Таско Тасков официално е подал оставка като изпълнителен директор на Пирин Благоевград.

Това потвърди пред колегите от „Мач Телеграф“ неговият временен заместник Велислав Елезов, който е получил пълномощно от Тасков да изпълнява функциите му. Елезов в момента е административен директор при „орлетата“.

„Таско си подаде оставката и аз получих пълномощно да изпълнявам функциите на изпълнителен директор в клуба. На този етап не се знае дали ще продължа за постоянно да бъда на тази позиция.

Напускането на Тасков по никакъв начин не е повлияно от назначението на Светослав Дяков за технически директор. Светльо е един от най-успелите хора, които са излезли от Благоевград и са играли футбол на високо ниво. Няма открит конфликт между Таско и футболистите. Играчите са твърди характери и е имало разговори между двете страни, но за конфликт не може да се говори“, сподели Елезов. Той коментира и финансовото положение в отбора: „Няма нито една забавена стотинка към играчи и служители. Всичко е изрядно и платено. Колкото до играта, на момчетата мога да кажа, че победите ще се върнат отново“, заяви той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ