Петър Хубчев скрил групата заради контузии

7 Dni Sport21.04.2022
Царско село - Берое, Петър Хубчев

Треньорът на Берое Петър Хубчев не обяви групата, на която ще разчита за днешното гостуване на Локо Пд. От клуба разкриха пред колегите от „Мач Телеграф“, че има няколко играчи с травми, но от щаба не искат да ги обявяват, за да не помогнат на съперника в подготовката за двубоя. Към този момент е по-вероятно Кийлън Лебон отново да остане извън състава, но и други футболисти са се оплакали след двубоя с ФК ЦСКА 1948.

В него Хубчев не прави принудителни смени и не е изключено проблемите да са свързани и с различните вируси, които съпътстват честата смяна на климата в последните дни.

В същото време „черно-белите“ ще разчитат на най-доброто, с което разполагат. Наказанието на Бирсент Карагарен изтече, а все повече вдига формата си и Лукас Салинас, който дълго лекуваше травма в прасеца.

Малко е вероятно Томаш да прави големи промени в състава в сравнение с първия си мач начело на тима. Със сигурност обаче се очаква той твърдо да налага схемата с четирима бранители. Към този момент играчите с изтичащи договори Умарбаев, Салинас и Гомис нямат кой знае каква конкуренция. Бразилецът обаче може да се конкурира с таджика за позицията до Петър Витанов в средата на терена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ