Шимунджа хвърля новите попълнения срещу Славия

Царско село - Лудогорец, Анте Шимунджа

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа почти сигурно ще даде дебют на последните две нови попълнения на „орлите“ – Дени Групер и Тиаго, пише „Мач Телеграф“. Те дойдоха в края на февруари, но бяха много изостанали в своята подготовка и заради това до момента не бяха използвани в официален мач.

Израелецът и бразилецът играха единствено в контрола с Етър, в която Тиаго отбеляза гол.

За днешния мач със Славия обаче Анте Шимунджа няма да може да използва цели трима от своите титуляри – Антон Недялков, Игор Пластун и Кирил Десподов, които са и тримата капитани на отбора. Те са наказани след двубоя с Левски за Купата на България, спечелен с 3:2 от „сините“.

Така като централни защитници със сигурност ще играят Оливие Вердон и Георги Терзиев, а по бековете ще са Сисиньо и Жан Карничник, тъй като Жордан Икоко има проблеми. Точно заради това се очаква, че Групер ще чака своя шанс от пейката, тъй като той е именно ляв бранител. Тиаго пък е централен нападател и ще влиза като смяна на голмайстора Пиерос Сотириу.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ