Шефът на фенклуба на Миньор: Всичко е против нас, не сме за „А“ група

7 Dni Sport15.04.2022
лудогорец2_миньор_перник

В навечерието на 103-ата годишнина на Миньор Перник от фенклуба на „жълто-черните“ опитаха да успокоят любимците си преди днешния двубой със Септември.

„Говорих с играчите и треньорите и им казах да играят спокойно и горе главите – така или иначе всичко е против нас“, сподели за колегите от „Мач Телеграф“ председателят на фенклуб Миньор Ангел Вангелов-Аци.

„Не сме за А група, знаем си, че нямаме и стадион за елита. По-добре първо да си оправим нашата къщичка, въпреки че е видно, че им се играе на момчетата в Първа лига, защото имат качества и потенциал. Но се видя, че им подрязаха крилата и с Хебър, и с Монтана, и в Радомир преди седмица.

Ще направим организация за мача със Септември и ще отбележим с пирошоу рождения ден на Миньор, но е тъпо с тези мачове в петъчен ден заради телевизията – вместо да се събрат повече хора в събота“, добави Вангелов и подчерта, че в най-скоро време фенклубът на „чуковете“ ще подеме кампания с искане към Община Перник за реновиране на Стадиона на мира плюс изграждане на осветление, за да получи съоръжението лиценз за efbet Лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ