Евгени Янчовски: Червеният плач за неравностойност е неоснователен

7 Dni Sport13.04.2022
ЦСКА - Берое, Федерико Варела

Легендарният треньор, извел Берое до единствената титла през 1986-а, Евгени Янчовски е категоричен, че тимът не е готов да се пребори за евротурнирите. Това може да стане, като първо заралии спечелят седмото място в битката с Локо Пд, а после и баража срещу третия в първата шестица на неговия стадион.

„Берое няма много шансове да играе в Европа дори през седмото място в шампионата. В този си състав отборът не е готов за това“, сподели специалистът пред колегите от „Тема Спорт“.

Янчовски говори и като цяло за българския шампионат.

„Не виждам как някой ще спре орлите по пътя към поредната титла у нас. Те разполагат с много добри футболисти на всеки пост и с два равностойни отбора. Хегемонията им у нас трудно някой ще я прекъсне скоро. Домусчиев е богат човек. Той и отборът му знаят как да работят професионално. Всичко при тях е на много високо ниво. ЦСКА не могат да им бъдат никакъв конкурент за титлата. Червеният наставник Стойчо Младенов само плаче от съдиите. Той сякаш е забравил как армейците до края на 80-те ги подпираха срещу всеки отбор у нас. Червеният плач за неравностойност в борбата за титлата е неоснователен. Лудогорец са много по-добри от армейците. Софиянци не могат да се оплакват от съдийството в борбата за титлата. Системата ВАР го доказва“, категоричен е Янчовски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ