Стойчо Младенов няма особен успех в мачове навръх рождения му ден

Пресконференция ЦСКА, Стойчо Младенов

ЦСКА гостува на Славия в първи полуфинал за Купата на България. Двубоят е днес от 19:00 часа на стадиона на „белите“. „Червените“ ще бъдат за втори пореден мач без треньора си Стойчо Младенов, който днес навършва 65 години.

Екзекутора на Ливърпул изтърпява наказание от три срещи, след като беше изгонен при победата с 1:0 над Берое. Интересното е, че днес ще е четвъртият случай в кариерата на Младенов, когато ръководеният от него тим играе навръх рождения му ден, припомня „Мач Телеграф“. Статистиката сочи, че в досегашните три пъти той претърпява две загуби.

През 2003 г. Стойчо Младенов извежда ЦСКА срещу Черно море на „Армията“ и губи сензационно с 1:2 от водения от Велислав Вуцов тим на „моряците“. „Армейците“ повеждат с гол на Емил Гъргоров от дузпа, но след автогол на Светослав Петров и попадение на Георги Илиев варненци обръщат мача.

На рождение си ден през 2008 г. Екзекутора на Ливърпул без особени проблеми прегазва Локомотив (Пловдив) като поредна стъпка от похода към титлата, постигната с 16 точки аванс пред Левски.

Последният му такъв мач е от 2017 г., когато на рождения си ден начело на казахстанския Кайсар (Кизилорда) губи с 0:1 от Ордабаси.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ