Емил Виячки излиза с шевове срещу ЦСКА

7 Dni Sport11.04.2022
Славия - Пирин Благоевград, Емил Виячки

Централният защитник на Славия Емил Виячки ще излезе с шевове срещу ЦСКА. Бранителят пропусна загубата от Ботев Враца с 1:2 в петък. Той спука своята глава при победата над Арда с 1:0 у дома на 2 април, пишат коелгите от „Тема спорт“.

Виячки бе заменен принудително в 65-ата минута от Венци Керчев. Емил е бил зашит с 4-5 шева. Лекарският щаб е направил специална шапка за защитника, с която да играе срещу ЦСКА за купата утре.

Първият полуфинал е от 19:00 часа на стадиона в „Овча купел“. Виячки почти сигурно ще си партнира с последното ново попълнени е- Гьоко Зайков, който се включи отлично след идването при белите.

На десния бек ще се завърне Ертан Томбак. Той също не игра срещу Ботев Враца. Причината е, че висеше с 4 жълти картона и можеше да бъде наказан за двубоя с армейците. Поради същата причина извън групата за последния мач бе и вратарят Светослав Вуцов. Той ще се завърне под рамката, а на пейката ще е Николай Кръстев, който пази срещу Ботев Враца. Ветеранът Георги Петков искал да е в сред 18-те, но треньорският щаб е преценил да не рискува. Както е известно, 46-годишният Петков пострада след сблъсък с Кайседо от ЦСКА в края на февруари в шампионатния двубой. Тогава вратарят на три пъти си гълта езика.

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич се колебае на кого да повери атаката срещу армейците – Йон Бакеро или Мартин Петков. Испанецът бе титуляри срещу Ботев Вр и Арда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ