Мъри привикал Илиян Стефанов на килимчето, казал му истината в очите

7 Dni Sport11.04.2022
Левски - Черно море, Илиян Стефанов, Волен Чинков

Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще проведе специален разговор с офанзивния халф Илиян Стефанов, съобщава „Тема спорт“.

Причината е, че играчът виси с жълти картони. Има 4, което означава, че при следващ ще бъде наказан от дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за един двубой. Следващите три мача на сините са много важни – първият полуфинал за купата срещу Лудогорец (13 април), с ЦСКА за първенство (17 април), както и реваншът с разградчани (22 април).

Стефанов бе взет тази пролет на „Герена“, след като разтрогна с Берое. Той се включи отлично при сините. В 5 шампионатни двубоя има 3 гола, бе в основата и на автогола, който Даниел Димов от Черно море си вкара в събота на „Герена“.

„Самите обстоятелства, предразполагането от страна на треньора и по-опитните футболисти отключват потенциала, който имам. Победата е на целия отбор, който игра много добре. Срещу Лудогорец трябва да излезем агресивно“, заяви Стефанов.

От Левски пък пуснаха на търг фланелката на автора на второто попадение срещу варненци Марин Петков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ