Двама титуляри на Анте Шимунджа „изгоряха“ за дербито с Левски

7 Dni Sport11.04.2022
Левски - Лудогорец, Билал Бари, Сисиньо

Двама от титулярите на Лудогорец няма да вземат участие в предстоящия в сряда полуфинал за купата на България срещу Левски.

Двубоят е от 19:00 часа на „Хювефарма Арена“, а треньорът на „орлите“ Анте Шимунджа няма да може да разчита на Бърнард Текпетей и Клод Голсалвеш. Причината е, че двамата натрупаха по пет жълти картона от началото на сезона и ще бъдат наказани.

Текпетей играе много силно в последно време. Той се разписа по един път в последните два мача на Лудогорец, като попадението му в събота срещу Берое беше победно за успеха с 1:0. Очаква се вместо него срещу Левски да играе Рик Джонатан. Вероятният заместник на Гонсалвеш ще бъде Мануел Шоу.

Друга възможна промяна, която Шимунджа се очаква да направи срещу Левски е свързана с десния бек. Вместо Сисиньо на терена може да се появи Жан Карничник, който в предишния мач срещу „сините“ игра много силно и направи асистенция за попадението на Алекс Сантана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ